Неделя, 5 Април 2020
Рак

Дневен хороскоп
Сряда 18 Април 2018

3661

Дневен хороскоп - Рак - 18.04.2018 - Динамичен ден

Ще ви бъде по-лесно да следвате програмата си, ако не се обвързвате с неизпълними задачи и не подражавате на никого. Надеждна за деловата ви реализация, сряда може да предизвика повече напрежение в службата или в материалните сфери на вашата активност, но до проблеми и неразрешими ситуации няма да се стигне.

Особено благодатни за бъдещите ви цели се оказват контактите в обществените среди. Възможно е нечие не добронамерено отношение към вас да ви създаде напрежение. Преживейте го, имате достатъчно интересни неща, с които да се занимавате. Обърнете внимание на близък човек, който очаква помощта ви. Градивното ви отношение към някой ще му помогне да се справи по-лесно със затрудненията си. Ще се случат разни изненади днес.

Не е изключено да ви потърси стар познат и да ви върне вещ, дадена преди доста време на заем. Случката ще ви развесели и ще запазите доброто си настроение до вечерта. Хората от близкото ви обкръжение пък ще ви съобщят новости от професионалната сфера. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година