Събота, 23 Март 2019
Рак

Дневен хороскоп
Вторник 17 Юли 2018

1838

Дневен хороскоп - Рак - 17.07.2018 - Стабилност

Позициите на Раците са стабилни, а личната и деловата им сполука е закономерно следствие от доказаната положителна нагласа и решителност.

Днес следва да сте по-издръжливи към нечие нелюбезно отношение, за да си спестите бъдещи проблеми. Става дума за търпение към началник. Предстои решаването на въпрос, който за част от вас се е превърнал в сериозен проблем. Не се старайте да оползотворявате всяка минута, това може да ви кара да правите безполезни неща. Почивайте, когато имате възможност. Градите планове за нови начинания. Късметът ще дойде, ако покажете, че сте готови да поемете риск.

Успоредно с обичайните задължения може да се наложи да проведете някои бързи срещи, консултации, дори кратко пътуване. Действайте с умерен ритъм. Нищо няма да ви затрудни, а добронамереното ви отношение към събеседниците ще получи одобрение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година