×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Рак

Дневен хороскоп
Сряда 17 Януари 2018

3084

Дневен хороскоп - Рак - 17.01.2018 - Напрежение

Тревоги и драматични обрати ще притесняват Раците през тази сряда. Денят е напрегнат и ще трябва да се съобразите с това при всички положения.

Днес си наложете да сте умерени във всичко, без гняв и безцеремонно поведение. Всяко едно допълнително натоварване което понесете, ще се отрази негативно на цялосната ви реализация и личностно състояние. Ще имате интересни професионални срещи и предложения. Вие от своя страна ще сте убедителни, защото сте мотивирани и отговорни. Това може да бъде гаранция за успешна кариера и в частност сделка. Семейната атмосфера ще е спокойна и това ще ви позволи да се наслаждавате на любимите си домашни занимания. Добро здраве. За тези, които са в отпуск - спокоен и изпълнен с приятни емоции ден.

Контактите ви ще са интензивни, а от вас се иска да сте сдържани и предпазливи. Повече наблюдавайте, по-малко приказвайте и не давайте воля на емоциите, които ви правят уязвими. Ако усетите скритите мотиви на събеседниците си ще успеете да ги изпреварите по пътя към целта си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.