Четвъртък, 9 Април 2020
Рак

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Юли 2018

2001

Дневен хороскоп - Рак - 16.07.2018 - Действайте внимателно

През днешния ден са възможни изненади по линия на работата и хората, с които планирате да я свършите. Благодатен за целите ви, понеделник предоставя чудесни условия за материална реализация, но са налице и някои негативни влияния, които ще спъват дейността ви.

Необходимо е да сте концентрирани и внимателни, защото не са изключени дребни нещастни случаи или изострени конфликти. В добро разположение на духа, ще общувате с онези, които насърчават доброто у вас към разкриване и развитие. Ще станете по-уверени да се заемете с онези неща, за които все не ви достигаше смелост до сега, както и ще подсилят желанието ви да сте полезни. Грижите за здравето ще са с видим ефект върху вас.

Стар проблем, който ви пречи по съвсем определен начин отново ще напомни за себе си. Ситуацията е различна, преценете позициите си и помислете дали не можете да подходите към решението по различен начин, за да промените резултата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година