×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Рак

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

3505

Дневен хороскоп - Рак - 16.02.2018 - Запазете спокойствие

Сред важните особености на днешния ден е възможността за приемане на кардинални решения в живота. Ако има нещо, на което Раците биха могли напълно да разчитат през този ден, то това е само силният ви късмет.

Помощта му ще е значителна за сполуката ви, а вие следва да се погрижите единствено за спокойствието си, което съвсем не е на необходимото за реализация на целите ви ниво. Добра изява в любимата ви област, свързана с квалификацията ви или с вашето хоби. Ще сте обзети от силно любовно привличане. Внимавайте с рискованите авантюри извън брака. За да имате мир и разбирателство в отношенията си с околните укротете претенциите си и прояви на капризи. Опитайте се да степенувате нещата по важност. Винаги правете своя избор, само след задълбочена оценка.

Още от сутринта шефът или близките може да решат да ви пришпорват. Изслушайте желанията им и преценете обективно дали наистина са толкова спешни, колкото ги описват. Най-вероятно няма да са, така че действайте с обичайното си темпо. По-добре да направите една стъпка, но правилна, отколкото няколко, но погрешни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.