Сряда, 22 Май 2019
Рак

Дневен хороскоп
Петък 15 Декември 2017

4184

Дневен хороскоп - Рак - 15.12.2017 - Владейте се

Проблемът при Раците в петък се свежда до повишената емоционалност. Вашата социална и лична стабилност е видима, но ако не владеете нервността си, ще последват бурни кавги и много неприятности, които засилват риска за непредсказуеми проблеми с административни инстанции.

Заетостта ви изисква да се съсредоточите и да изпипвате всичко до най-малката подробност. Не ставайте прекалено мнителни към човек от обкръжението ви, но пък и предпазливостта няма да ви е излишна. На онези, които им предстои тържествено събитие ще се наложи да се погрижат за гардероба си, денят е подходящ и за това. Желателно е да действате самостоятелно и да не допускате намеса в решенията си. Въздържайте се от щедри обещания, дадени по принуда. Няма да се справите и ще си създадете ядове. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас?

Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година