Четвъртък, 28 Май 2020
Рак

Дневен хороскоп
Събота 14 Юли 2018

1978

Дневен хороскоп - Рак - 14.07.2018 - Пазете се от враговете си

Много неща днес излизат на светло, от което ще последват развития - за всеки в различна посока. Събота е успешна за Раците, но е задължително да повишите вниманието си към околните и най-вече към онези от тях, отношението на които е злонамерено, и са хитри, и коварни към вас.

Навлизате в много хубав период, през който действате ли честно по целите си ще постигнете ярки успехи. Идеите за разширяване на бизнеса ще провокират активността ви и подобрят организацията ви на работа. Мотивирани сте да го направите и имате всички предпоставки да успеете. Погрижете се за здравето си, спортувайте и отделяйте повече време на нещата, които ви зареждат с енергия и добро настроение. Не се учудвайте, ако ви спохождат тъжни мисли, ако сте нерешителни или нямате ентусиазъм за нищо.

Не се и насилвайте да се занимавате с трудоемки дейности. Осигурете си подходяща, за предпочитане камерна компания и се отдайте на интелектуалните си предпочитания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година