Събота, 29 Февруари 2020
Рак

Дневен хороскоп
Петък 12 Януари 2018

3803

Дневен хороскоп - Рак - 12.01.2018 - Необходима е настойчивост

Денят е силен за всичко, с което ще се захванете днес, стига да довеждате действията си до логичен резултат. Устойчивите позиции на Раците, и добрият късмет с който разполагат, са достатъчна гаранция за плодотворен ден, но ако се насочите към делова реализация, следва да сте достатъчно настойчиви и упорити, защото действат влияния, които създават предпоставки за отпускане и отлагане.

Обмислен ход ще улесни и ускори изхода от един проблем. Не се поддавайте на чужди внушения, вярвайте в себе си. Ще научите добри новини и те ще дадат тласък на действията ви. Печалбите ви ще са повече, отколкото, ако бяхте останали пасивни и чакащи. Любовни вълнения и споделени намерения с партньора ви. Ориентирайте вниманието си към дейности, свързани с дома, бита и семейството. Постарайте се да работите в синхрон и сътрудничество с останалите членове на семейството. Съобразявайте се с техните идеи и не изисквайте от тях да „четат мислите ви".

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година