Събота, 4 Април 2020
Рак

Дневен хороскоп
Петък 11 Март 2016

2002

Находчиви и многостранни

Чрез находчиви и умели действия представителите на Рак ще имат не само един успешен ден за деловата си реализация, но да разгърнат и да се укрепят в материалната сфера. Разчитайки на ресурса си – професионален, ментален и организационен лесно ще съумеете да подготвите здрава база за бъдещата си реализация. Всичко, което сте планували, очаквайте да се случи. Успехът ще ви съпътства. Само не бъдете щедри на обещания, нито пък очаквайте такива от другите.

Рискът да се разочаровате взаимно е реален. Избягвайте прекалено смелите делови операции и не се претоварвайте физически. Така със сигурност всичко ще бъде наред. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година