Понеделник, 30 Януари 2023
Рак

Дневен хороскоп
Събота 10 Март 2018

3701

Дневен хороскоп - Рак - 10.03.2018 - Внимавайте!

Негативите на деня ще влияят върху емоциите, мислите и намеренията ви, станете по-овладяни, ограничете общуванията си и се пазете от измами.

Интензивността във физически и емоционален план е твърде висока при Раците днес, а това е достатъчно, за да демонстрирате острота – или подобно поведение да си позволят, повечето от зодията. В много случаи това ще означава конфликт, който ще бъде последван от административен удар. В делови план нещата ви се подреждат чудесно и може да си позволите известно отпускане. Ще срещнете свой близък, когото не сте виждали от години. Ако се усмихвате по-често ще зарадвате любимия до себе си и това ще го стимулира към повече всеотдайност.

Изработили сте си ясен план за днешния ден, но ще се наложи да го промените. Следвайте обстоятелствата и реагирайте гъвкаво. Ще имате възможност да представите работата или проектите си пред широка публика и ще получите висока оценка, комбинирана с популярност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-