Събота, 4 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Четвъртък 09 Май 2019

1735

Дневен хороскоп - Овен - 09.05.2019 - Сложен ден

Четвъртък ще е доста напрегнат и сложен за Овните. Едно делово пътуване, чийто успех е твърде съмнителен, ще изостри още повече нервите на някои.

Неочаквани промени, засягащи личните планове и цели. При други ще предизвикат недоволство и малко по-бурни реакции. Така или иначе този ден е благоприятен за общуване и завързване на нови контакти. Интересна личност ще ви даде ценни идеи за вашия бизнес, както и съвет за нещо започнато. Ако имате възможност да научите и други полезни неща, не се колебайте да я използвате. Недоразумение може да се отрази неблагоприятно на отношенията ви с колегите, затова отрано предприемете стъпки към разрешаване на конфликта.

Предизвикателен ден се очертава за вас. Сблъскват се нуждата ви от сигурност, желанието за изява и напора да действате сега, тук и веднага. Интересно кое ли ще вземе връх? При всички положения - пазете главата! Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година