Вторник, 23 Април 2019
Овен

Дневен хороскоп
Петък 09 Февруари 2018

4138

Дневен хороскоп - Овен - 09.02.2018 - Не влизайте в конфликти

Ползотворен и сполучлив за реализация на лични и делови цели, петък настойчиво предупреждава представителите на Овен да не влизат в разправии с околните и старателно да избягват острите взаимоотношения.

Такива възникват във връзка с пари, въпреки че денят е печеливш. Бъдете предпазливи по отношение на хората, с които работите. Възможно е дори неволно да ви навредят много сериозно, но при малко повече концентрация от ваша страна всичко ще е наред. Сравнително спокойно ще започне днешния ден при една друга част от вас. Вие ще успеете да подреждате заниманията си по собствено предпочитание. Вероятно ще напреднете с част от изостаналите задачи, а вечерта ще ви поканят на импровизирано почти неофициално парти, където обстановката ще е приятна.

Ваканцията, която планирате и от която се нуждаете ще трябва да почака поне до другата седмица. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година