Четвъртък, 9 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Събота 06 Януари 2018

4416

Дневен хороскоп - Овен - 06.01.2018 - Не прибързвайте

Силен ден за освобождаване от проблеми и за реализиране на цели свързани с обществените среди, и такива от личен порядък. Важно е да не прибързвате!

Сега започва етап за трансформации и устройване в делово и обществено направление. Най-подходящо ще е плавното движение напред. Денят е благоприятен за приключване на започнати задачи, както и за ремонтни работа. Доверете се на хората около вас и им позволете да ви помогнат в задачите, които изискват повече ръце и енергия. Нуждаете се от разведряване на мисли и тонус, което ще постигнете, ако потърсите подходящите места за отмора. Като цяло събитията ще са динамични и ще се налага често да прехвърляте вниманието си от една цел към друга.

Околните може да са твърде взискателни, а колегите – твърде незаинтересовани. Безпредметно е да си разваляте настроението, просто се опитайте да направите каквото зависи от вас и ви е по силите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година