Петък, 29 Септември 2023
Овен

Дневен хороскоп
Петък 06 Април 2018

4425

Дневен хороскоп - Овен - 06.04.2018 - Трудности преди промени

Петък ще е доста активен за Овните. Характерни за този ден са ярко сигналните действия отправени срещу вас. Повечето от родените в зодията няма да се срамуват да отговорят по същия начин, за да защитят придобитото и позициите си.

За всички Овни се очертават лични промени. Денят ще ви предложи добри възможности, възползвайте се и ще подобрите финансовото си състояние. Не са изключени изненади, но ако сте балансирани, лесно ще се справите с тях. Не се разпилявайте в много посоки, внесете яснота в желанията и чувствата си. При нужда можете да се обърнете за съвет към човек, чието мнение цените. Едва ли нещо би навредило на физическото ви състояние и психическо равновесие днес.

Подреждайте деня си по собствена воля, но преценявайте изказванията и контролирайте реакциите си. Не провокирайте конфликти с околните. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!