Вторник, 17 Септември 2019
Овен

Дневен хороскоп
Събота 05 Май 2018

1761

Дневен хороскоп - Овен - 05.05.2018 - Начало на стабилитет

Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Тази характеристика за събота дава достатъчно яснота, че представителите на Овен ще регистрират един твърде успешен ден от настоящата седмица.

Предприемате няколко инициативи днес, затова ще са ви нужди много усилия за да успеете да се справите с повечето от тях. Организирайте времето си така, че да не ви се налага да отлагате ангажименти. Осъществява се нещо, което сте очаквали и това ще ви изпълни със задоволство. Любимия човек има нужда от вашата подкрепа, не го натоварвайте с професионалните си дела. Идеята да изяснявате с някого причините за стари недоразумения не е добра.

Не само няма да намерите компромисен вариант, ами може съвсем да си развалите отношенията. Енергетиката ви е стабилна, заемете се с текущите задачи. Ще се справите бързо, но вечерта задължително си осигурете достатъчно време за почивка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година