Петък, 10 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 04 Юли 2016

1863

Дневен хороскоп - Овен - 04.07.2016 - Действайте градивно

Понеделник вмества у себе си характеристиката на две тенденции с противоположно значение. Действаща за деня ще е онази от тях, която получи вашата подкрепа. Едната е негативна и ще се развие, ако действате хитро, непочтено и безскрупулно. Другата е позитивна и носи белезите на късмет, като гарантира че ще реализирате целите и намеренията си. Запазете съмненията за себе си и не разваляйте настроението на близките си. Помислете как да организирате по нов начин делата си, че да подобрите резултатите си. По-често си давайте сметка за собственото си поведение и претенции и след това критикувайте. В противен случай ще оставате във всичко неудовлетворени.

Като цяло не се мотайте, чака ви усилен ден днес. Нещата може да ви дойдат в повече и така биха нарушили душевния ви мир. Имайте и резервен план. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година