Петък, 27 Януари 2023
Овен

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

3890

Дневен хороскоп - Овен - 31.03.2018 - Реализация на целите

Като изключим някои персонални драми, притесняващи някой от представителите на зодията, събота е успешна за осъществяване на поставените цели. Вероятността да се заемете с отстраняването на споменатите неудобства е значителна.

Онези, които ще го сторят, ще постигнат очаквания ефект. Някои са обезпокоени за работата си. Трудно може да се предвиди негативна развръзка в това направление за вас. Ако някой бъде засегнат от подобно развитие на ситуацията, едва ли ще е фатално, защото веднага ще попаднете на много по-добро място. Заемате се с много неща днес и държите всичко да бъде свършено както трябва. Хабите доста енергия докато видите нещо осъществено според плановете си, но в край сметка ще останете доволни от резултата. Не се колебаете да действате решително когато това се налага, дори да е против волята на най-близките ви хора.

Бъдете склонни на повече компромиси. Някой може да се опита да ви манипулира, да ви навреди. Обмисляйте реакциите си. Колкото сте по-спонтанни, толкова е по-голяма вероятността да си навредите. Наблюдавайте и реагирайте, когато разполагате с неоспорими аргументи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-