Сряда, 8 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Октомври 2017

4543

Дневен хороскоп - Овен - 30.10.2017 - Материален и духовен напредък

Доста благоприятен ден, характерен със значителни придобивки, изразителна активност в деловите среди и успешни контакти в обществото.

Настъпва време, през което ще достигнете до категоричното схващане за незабавна ориентация към изконните човешки истини и ще започнат промени. Вслушвайте се в интуицията си, но не пренебрегвайте даденостите и по-добре обмисляйте решенията. За повечето от вас този ден ще е динамичен, тъй като не преставате да се занимавате с делата, започнати миналата седмица. Наистина имате доста неща за вършене и въпреки че ще останете доволни от себе си, едва ли ще имате време за почивка. Ще получите покана за някакво културно мероприятие – театър, концерт, изложба.

Не го пропускайте. Промяната на обстановката и новите впечатления ще ви заредят с добро настроение за дълъг период. Приемете предложението за приятно прекарване от страна на приятел, дори да трябва да пожертвате нещо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година