Понеделник, 18 Октомври 2021
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Април 2018

2480

Дневен хороскоп - Овен - 30.04.2018 - Укрепете позициите си

Умного от вас днес ще се наблюдава емоционален и физически спад. Дневното напрежение, свързано с деловата реализацията в службата и бизнеса, не намалява за голяма част от Овните.

Не се заемайте с отстраняване на пречките, които някой издига на пътя ви. Това може и по-късно да сторите. В момента се налага спешно да стабилизирате деловите си позиции. Откриват ви се добри възможности да осъществите ваша отколешна идея. Със съдействието на ваши приятели ще успеете да преодолеете много съществена пречка и след това задачата ви ще стане доста по-лесна. Спазвайте всички задължителни стъпки към постигането на целта си и не се изкушавайте да избързвате. Времето, което бихте спестили не може да компенсира трудностите, които ще си навлечете.

Не се противопоставяйте на близките си. Желанията им ще са съвсем различни от вашите. Оставете ги да действат самостоятелно, а вие следвайте собствените си предпочитания. Приемете го като начин да се разтоварите взаимно от претенциите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година