Вторник, 7 Февруари 2023
Овен

Дневен хороскоп
Събота 03 Март 2018

3918

Дневен хороскоп - Овен - 03.03.2018 - Действайте правомерно

Голяма част от Овните ще действат против интересите си ако предпочетат да утаят истината по дадена тема и си послужат с лъжа. Получи ли се така, усилията ви за реализация на целите ще са напразни, а не е изключено вашите противници да ви навредят допълнително като ви блокират.

Ще споделите грижите по дома с близките си и така работата ще се свърши по-бързо, освен това ще срещнете разбиране и съпричастност. Натрупалият се стрес ви е създал проблеми в общуването, но днес ще можете да изгладите отношенията си с важни за вас хора. Приемайте с чувство за хумор упреците и не се затваряйте в себе си. Може да ви върнат и заем, за който вече не мислите. Занимайте се преимуществено с финансовите въпроси.

Условията за подобряване на материалното ви състояние са налични, от вас зависи как ще подходите към усвояването им. Помислете с какво разполагате, какво ви е излишно и дали наистина имате нужда от новите придобивки, които ви се искат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-