Събота, 4 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Вторник 03 Декември 2019

1485

Дневен хороскоп - Овен - 03.12.2019 - Не се поддавайте на изкушения

Вторник предоставя благоприятни условия за вашия успех, но възникват и подвеждащи фактори.

Решите ли да се възползвате, ще последват тежки и нерешими проблеми, които ще предизвикат огромни неприятности. Пазете се от изкушения! Проблеми с партньори и в обществените среди. Днес се радвате на повишена работоспособност и желание да се справяте с няколко неща наведнъж. Постарайте се всяка работа, с която се ангажирате да бъде свършена качествено и докрай. Имате възможности днес да се захванете с проект, който отдавна очаквате, но за предпочитане е да го отложите за по-късен етап.

В личен план – положително развитие. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година