Петък, 19 Юли 2019
Овен

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

1809

Дневен хороскоп - Овен - 29.06.2018 - Пазете се от противниците си

С търпение и такт може да насочвате събитията около вас в желаната посока, бъдете добри и не издребнявайте за маловажни неща.

През този ден не може да се говори за липса на добри възможности, но са възможни и леки затруднения, които да ви лишат от шанса за успешна реализация. Пазете се от противниците си. Ще действат много коварно. Освободете се от всичко, което ви натоварва и посветете времето си на занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени и тактични, като не се поддавате на вътрешните си желания да обръщате с главата надолу нещата.

Подходящи са четива за духовно обогатяване. Публични изяви не са препоръчителни. Ще установите може би за пореден път, че парите не са най-важното в живота. Близък роднина или приятел ще се окаже в доста неприятна и затруднителна ситуация. Ще се наложи да жертвате част от личното си време, но пък усещането за добре свършена работа ще е достатъчно зареждащо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година