Събота, 2 Декември 2023
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 29 Юли 2018

1706

Дневен хороскоп - Овен - 29.07.2018 - Промени

Посветете деня си на добри дела и блеготворителност, помощта и щедростта ви ще ви се върнат многократно. Процесът на промени се засилва и обхваща все повече и повече хора от различни зодиакални знаци, като при вас това разгръщане се отнася до деловия сектор, където в едни случаи се очертава разширяване границите на реализация в сегашната ви дейност, а други преминават в нова сфера.

Ще постигнете очакваните резултати, ако избягвате конфликти под каквато и да е форма. Изяснете начаса възникващите недоразумения и бъдете внимателни и отзивчиви. Роднини ще ви помогнат да приключите вече започната, но недовършена от вас задача. Някои ще потърсят компанията на весели приятели и ще се отдадат на забавления. Желанието ви да се заемете активно с домашните задачи ще угасне още докато си пиете сутрешното кафе.

Поне двама приятели ще се обадят с изкушаващи предложения за свободното време. Не се двоумете, имате нужда от почивка и възстановяване на силите. След това ще сте с пъти по-ефективни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!