Понеделник, 3 Октомври 2022
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 29 Август 2022

589

Дневен хороскоп - Овен - 29.08.2022 - Ново начало

Сложен и конфликтен ден. Възможни са изкушения и провокации. По-добре е да прекарате деня си в уединение, да си спомните миналото. Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила, за това е добре да се започват нови дела и да се осъществяват глобални проекти.

Понеделник не е лош, но взаимоотношенията с околните ще са много напрегнати. Не давайте оценки и не правете обобщения на работното място за да избегнете сблъсъци с колегите. Гледайте собствената си работа и не си губете времето в излишни приказки. Захващате се с проблем, чието разрешение не е невъзможно, ако не му се отдадете. Материални придобивки за някои от вас. Отправна точка за предпочитанията ви, в каквато и насока да са, трябва да е финансовият резултат.

Не мислете толкова за получаване на по-високи приходи, колкото за намаляване на разходите и за предотвратяване на загуби. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година