Четвъртък, 9 Април 2020
Овен

Дневен хороскоп
Вторник 28 Март 2017

3238

Дневен хороскоп - Овен - 28.03.2017 - Успех и печалби

Вторник е силно сполучлив за осъществяване на намеренията и за реализиране на парични печалби. Характеризира се с личен и делови успех. Предоставя възможности за реализация на широк периметър. Денят ще премине в условията на засилена активност. Следвайте тази посока и със сигурност няма да сгрешите! Ще подобрите бюджета и настроението си, не без помощта и на партньора си. Покажете му, че цените качествата му и се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Това е любовта, понякога непредвидима, но зареждаща ни с хубави мисли, чувства и желания.

Тя е стимул за изява на най-доброто у нас. Днес е добре да не прекалявате в нищо, но най-вече в яденето. Прекалената ви припряност на моменти не бива да ви пречи, така че внимавайте какво точно правите, вместо само да приказвате. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година