Събота, 31 Юли 2021
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 28 Януари 2018

3389

Дневен хороскоп - Овен - 28.01.2018 - Организирайте се за целите си

Енергетиката на деня провокира към празнословие и конфликти, но ако сте толерантни, дипломатични и предвидливи ще имате успех в делата си. Необходимостта от по-добра организация при Овните е очевидна.

Неделя може да премине успешно ако съсредоточите вниманието си върху фиксираните цели без да го отклонявате встрани, и без да се включвате в противоречия и „битки” за надмощие. Ще търсите вниманието и подкрепата на хора, които уважавате и считате, че можете да си бъдете взаимно полезни. Бъдете естествени и открито споделяйте намеренията си, но само частта, която касае другите. С обективната си преценка за нещата минимизирате риска да останете заблудени, но не приспивайте бдителността си. Малка част от вас днес нямате никакво желание да бързате и мислите ви са изпълнени с идеи за развлечения, а не с ентусиазъм за работа.

Погрижете се за близките си, ако се налага, и използвайте останалото време за любими занимания. Приятел ще ви съобщи някаква клюка. Не я разпространявайте, ще си създадете проблеми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година