Петък, 6 Август 2021
Овен

Дневен хороскоп
Събота 28 Април 2018

2187

Дневен хороскоп - Овен - 28.04.2018 - Ще ви атакуват с лъжи

Благоприятен ден, през който е добре да сте в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите си, да имате добри мисли и намерения.

Събота ясно подчертава, че позициите ви са стабилни и действията ви са успешни, но днес този факт едва ли ще е достатъчен, за да респектира човек – най-вероятно от административните среди, който ще ви наговори куп лъжи, за да ви заблуди, че е на ваша страна и старателно ви помага. Ново възникнала идея ще направи целите ви по-близки. Ще организирате подкреплението си и ще обедините усилията си в осъществяването ѝ. Отношението ви към някого ще ви заслепи и може да претърпите загуби заради помощта си към него. Това би трябвало да ви отвори очите и направи по-разумни.

Съобразявайте се с характера на деловите си партньори, ако ги познавате и бъдете особено предпазливи в изказванията си, ако не ги познавате. Не разчитайте, че ако началото на разговора е било обещаващо, то краят задължително ще е благополучен. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година