Четвъртък, 2 Февруари 2023
Овен

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

2506

Дневен хороскоп - Овен - 26.05.2018 - Мобилизирайте се

Денят предразполага към конфликти, за това е важно да избягвате активните натоварвания, като щадите психиката и здравето си. Ако представителите на Овен се впечатлят от желанието си за успех и повярват повярват, че биха могли да го постигнат дори и чрез измами, е сигурно че грешат.

Надеждата ви за сполка не е фалшива. Сигурно е, че ако се мобилизирате и действате правомерно, някой ще ви помогне да успеете. Притесненията ви, продиктувани от безпаричие или други битови неуредици ще отстъпят място на по-ведри чувства. С желание ще се заемете с проект, надявайки се той да подобри доходите ви. Всичко зависи от вас и проявената отговорност. Моментът е подходящ да изразите претенциите си, заслужавате по-високо заплащане.

Случка от миналото ще ви накара да се замислите за постиженията, загубите и грешките си. Приемете го като сигнал за промяна или като подсказка за насоките, към които е добре да ориентирате усилията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-