Петък, 18 Октомври 2019
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3404

Дневен хороскоп - Овен - 25.03.2018 - Кавги

Енергетиката на деня провокира към конфликти и агресия, за това е препоръчително внимателно да обмисляте действията си и промените, които целите.

За преобладаващата част от Овните неделя се оказва напрегнат и изпълнен с остри кавги ден. Възникват във взаимоотношенията със съдружници от бизнеса или с партньори и със сигурност ще доведат до промени или до прекъсване на съвместните ангажименти. Забавяне на желана реализация. Не пренебрегвайте маловажните неща. Опитайте да не допускайте да влизате в конфликт с близък човек, защото това ще промени плановете ви за деня. Бъдете тактични и ще избегнете недоразуменията. Заредете се с търпение и по отношение на неуреден личен въпрос.

Скоро ще подобрите в битов план живота си. Тонусът ви може да е леко понижен. Няма място за паника, просто си организирайте някакво развлечение или се потопете в любимите занимания. В случай, че се чувствате съвсем необичайно, то споделете с близките. Усещането за подкрепа ще ви подейства окуражаващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година