Събота, 29 Февруари 2020
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3450

Дневен хороскоп - Овен - 25.03.2018 - Кавги

Енергетиката на деня провокира към конфликти и агресия, за това е препоръчително внимателно да обмисляте действията си и промените, които целите.

За преобладаващата част от Овните неделя се оказва напрегнат и изпълнен с остри кавги ден. Възникват във взаимоотношенията със съдружници от бизнеса или с партньори и със сигурност ще доведат до промени или до прекъсване на съвместните ангажименти. Забавяне на желана реализация. Не пренебрегвайте маловажните неща. Опитайте да не допускайте да влизате в конфликт с близък човек, защото това ще промени плановете ви за деня. Бъдете тактични и ще избегнете недоразуменията. Заредете се с търпение и по отношение на неуреден личен въпрос.

Скоро ще подобрите в битов план живота си. Тонусът ви може да е леко понижен. Няма място за паника, просто си организирайте някакво развлечение или се потопете в любимите занимания. В случай, че се чувствате съвсем необичайно, то споделете с близките. Усещането за подкрепа ще ви подейства окуражаващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година