Понеделник, 14 Юни 2021
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3552

Дневен хороскоп - Овен - 25.03.2018 - Кавги

Енергетиката на деня провокира към конфликти и агресия, за това е препоръчително внимателно да обмисляте действията си и промените, които целите.

За преобладаващата част от Овните неделя се оказва напрегнат и изпълнен с остри кавги ден. Възникват във взаимоотношенията със съдружници от бизнеса или с партньори и със сигурност ще доведат до промени или до прекъсване на съвместните ангажименти. Забавяне на желана реализация. Не пренебрегвайте маловажните неща. Опитайте да не допускайте да влизате в конфликт с близък човек, защото това ще промени плановете ви за деня. Бъдете тактични и ще избегнете недоразуменията. Заредете се с търпение и по отношение на неуреден личен въпрос.

Скоро ще подобрите в битов план живота си. Тонусът ви може да е леко понижен. Няма място за паника, просто си организирайте някакво развлечение или се потопете в любимите занимания. В случай, че се чувствате съвсем необичайно, то споделете с близките. Усещането за подкрепа ще ви подейства окуражаващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година