Понеделник, 27 Януари 2020
Овен

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

3475

Дневен хороскоп - Овен - 24.03.2018 - Затруднения

Засилената ви възприемчивост към нови знания и информация ще ви направи успешни и доволни. Събота идва със затруднения, възникнали на базата на лични грешки и поради коварните действия но заобикалящите от близкия и по-далечния кръг.

Както винаги и днес сте напористи, а това крие рискове. Действайте внимателно и без противоречия, за да не последват конфликти. С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите точните ходове, откривайки добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате интереса към себе си и ще получите интересно предложение.

Въздържайте се от употреба на тонизиращи, енергийни напитки и алкохол. Ориентирайте усилията си към познати задачи. Не се събирайте с шумни компании, ако е възможно да не шофирате, то не го правете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година