Понеделник, 20 Май 2019
Овен

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Май 2018

1919

Дневен хороскоп - Овен - 24.05.2018 - Поддържайте форма

Промени в ситуацията около вас ще наложат вземането на бързи решения. Развитието през днешния ден повишава емоциите и ви прави податливи на изкушения.

Четвъртък е благоприятен за контакти с хората от близкото обкръжение, но осъществяването на такива с познати от обществените среди или с партньори от бизнеса ще премине в условията на остри противоречия. Освободете се от всичко, което ви натоварва и посветете времето си на занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени и тактични, като не се поддавате на вътрешните си желания да обръщате с главата надолу нещата.

Подходящи са четива за духовно обогатяване. Публични изяви не са препоръчителни. Работоспособността ви е впечатляваща. Ще свършите толкова много работа, че ще се удивите от самите себе си. Ориентирайте усилията си към дейности, изискващи бързина и сръчност. Не очаквайте от околните да се синхронизират с темпото ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година