Събота, 24 Август 2019
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 24 Декември 2017

3114

Дневен хороскоп - Овен - 24.12.2017 - Осъществени намерения

Истински активизирани в навечерието на настъпващите празници, Овните ще проведат много срещи, за да осъществят намеренията си в края на отиващата си календарна година.

Въпреки напрежението и нервността, неделя ще е успешна за реализацията на деловите и финансовите цели. Смели и решителни, ще имате успех във всичко, което започвате днес. Безпрекословната ви вяра във ваш близък днес може да бъде затвърдена. Ще сгрешите, ако се доверите на хорските приказки и разпространяваните от тях слухове. Поговорете лично с всеки и едва тогава правете изводи. Така ще си спестите доста неприятни емоции. Печелите симпатиите на привлекателна за вас личност, което може да се окаже началото на желана и трайна връзка. Усмихнат и приятен макар и студен ден.

Настроението ви повреме на празниците е приповдигнато. Ако сте в конфликт с някого потърсете помирение. Следвайте вдъхновението си, ще се справите с някои затруднения буквално „в крачка“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година