Понеделник, 6 Декември 2021
Овен

Дневен хороскоп
Събота 23 Септември 2017

3823

Дневен хороскоп - Овен - 23.09.2017 - Активен ден

Поради изразителна борба за реално надмощие в личните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, събота ще бъде доста напрегвата за Овните.

Необходимо е да повишите наблюдателността си, и да сте много предпазливи, защото възникват много разнобразни посоки за движение. Възможно е да се почувствате объркани и да се колебаете накъде да поемете. Важно е да се вслушате в себе си и да изясните собствените си чувства, за да избегнете разочарованието. Маловажно на пръв поглед събитие ще ви сближи с някого и ще постави началото на дълготрайно приятелство, а може би и на нещо повече. Предстоят ви публични изяви. Може да не са мащабни, но ще са интересни. Проявете благосклонност към останалите участници, не отхвърляйте предложенията им. От своя страна те ще ви се отблагодарят с доверие и висока оценка да постиженията ви.

Бъдете предпазливи в контактите си и най-вече внимавайте на кого какво разказвате. Може да се разочаровате от някой, на когото сте вярвали безусловно, но не позволявайте това да промени отношението ви към този човек. Дайте му още един шанс да ви докаже, че е лоялен към вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година