Събота, 9 Декември 2023
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Юли 2018

2105

Дневен хороскоп - Овен - 23.07.2018 - Ярко зает ден

Изключително напрегнат и крайно зает ден, характерен с големи трудности в делово отношения, трудно решими проблеми и много непочтеност при реализация на целите.

Пазете се от неочаквани удари, интриги, коварни измами и заблуди, съчетани с безогледни действия. Времето, посветено на дома и близките ще ви зарежда с добри мисли, въпреки умората от грижите. За други от вас денят се свързва с подобряване на квалификацията и информираността си. Придобитите знания ще ви помогнат в реализацията на печеливш идея или за спечелване на желана позиция. Идеите, които ви хрумват не са лоши, но във ваша полза е да сте предпазливи.

Не рискувайте и не експериментирайте. Възможно е да има остри разговори с любимия човек по повод обещание, което сте забравили. Реванширайте се по подходящ начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!