Четвъртък, 30 Юни 2022
Овен

Дневен хороскоп
Петък 22 Юни 2018

2313

Дневен хороскоп - Овен - 22.06.2018 - Трудности

През днешния ден не се препоръчва активност, прибързаност и суета. Много пречки възникват пред Овните и въпреки, че разполагате с добри възможности за разгръщане на стратегическата си мощ, петък не може да ви гарантира желан напредък и постижения.

Не нарушавайте хармонията с околните. В това отношение денят е критичен и ще последват проблеми. Отговорно и с внимание ще се отнесете към задълженията си, приключвайки започнатото в срок. Радвайте се на изненадите, ще бъдат приятни и водещи до добро подреждане на делата ви. В живота ви започват промени, свързани с хората от обкръжението ви. Може би раздяла поради дълго отсъствие или ново познанство. Реалността на моменти ще се размине с очакванията ви.

Не тръгвайте на път, ако не сте сигурни, че сте готови да предприемете такова действие и не търсете виновни за случващото се. Контролирайте емоциите, в ранния след обед нещата „ще си дойдат по местата“. За решаване на битови проблеми се съобразявайте с мнението на близките си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година