Понеделник, 30 Януари 2023
Овен

Дневен хороскоп
Петък 22 Декември 2017

4178

Дневен хороскоп - Овен - 22.12.2017 - Напрежение

Труден ден, който не лишава представителите на Овен от шанс за постижения, но издига пречки и неудобства, които ще преодолеете само ако сте напълно мобилизирани.

Повишената дразнимост е другият пречещ фактор, който задължително трябва да бъде достатъчно овладян, за да успеете. През днешния ден светът се управлява от тежка и силна енергия. Атмосферата, която създавате на работното място и около себе си внушава усещане за повече сигурност. Развитието на личен въпрос ще ви натовари с ангажименти във връзка с изпълнението му, но няма да съжалявате. Печелившата тактика за днес е: „бързай бавно“. Ще се наложи да се занимавате със стари проблеми, свързани с роднини, които при това никак не са ви приятни.

Запазете спокойствие и ги оставете „да командват парада“. Финансови придобивки и други такива вълнения ще направят вечерта особено интересна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-