×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Овен

Дневен хороскоп
Сряда 22 Август 2018

1500

Дневен хороскоп - Овен - 22.08.2018 - Доверете се на интуицията си

Днес не е толкова важен видът на дейността, с която се занимавате, а темпото на работа. Денят е благоприятен за преодоляване на трудности и съмнения, решаване на проблеми и възприемане на космическите закони.

Вашият стремеж към материална реализация е подчертан през този ден, което явно говори, че залогът не е малък. Едно известие ще усили активността ви и ще стане повод да планирате следващите си дни. Умората ви е очевидна, но не пренасяйте служебните си проблеми у дома. Близките ви имат нужда от вниманието ви към тях. Делата ви ще се подреждат според очакванията, а с тях ще подобрите и удобствата си.

Някой непрекъснато ще ви се противопоставя и ще се опитва да търси слабите ви места. Залагайте само на неоспорими аргументи. Може да се наложи да потърсите и усвоите нова информация, за да защитите позициите си. Направете го бързо. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година