Вторник, 7 Февруари 2023
Овен

Дневен хороскоп
Неделя 22 Април 2018

2508

Дневен хороскоп - Овен - 22.04.2018 - Добри постижения.

Днес е добре да овладявате нови знания, които може да приложите в практиката си. Нервен ден, който прави по-силно впечатление с успехите, които ще завоювате във финансовата сфера, бизнеса и обществените контакти.

Избягвайте разправиите и се пазете от откритите си врагове, които може да проявят вероломство. Не работете „на парче”. Действайте стратегически. Времето ще ви стигне за всичко друго, но не и за личните ви нужди. Близките ви ще ви занимават с претенциите си, други ще работят по преките си задължения, а трети ще пътуват. Професионалната ви подготовка и умения ви превръщат в предпочитани партньори и хора, на които може да се разчита.

Но лично за себе си отчитате липсата на спокойствие и приятелско присъствие. Не вярвайте на всичко, което ви казват и не обсъждайте подробности от личния си живот. С доста хора ще общувате днес, ще има нови контакти, които ще се окажат много освежаващи и източник на положителни емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-