Понеделник, 11 Декември 2023
Овен

Дневен хороскоп
Петък 02 Март 2018

4410

Дневен хороскоп - Овен - 02.03.2018 - Емоционален ден

Днес може да постигнете всичко, което сте планували и да се поздравите с успех. Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост.

Петък отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот. Служебните позиции на мнозина не са достатъчно стабилни или се нуждаят от допълнително укрепване. Заемате се смело с конкретен професионален проект и за кратко време успявате да осъществите пробива, който отдавна е ваша цел. Устоявате на провокациите, които ви съпътстват и не позволявате на никого да провали намеренията ви. В личен план ви предстои благоприятна развръзка на важен за вас разговор, от който очаквате конкретно решение.

Днешните ви задачи ще изискват от вас да реагирате бързо. На всичкото отгоре и някой друг ще се опитва да ви налага още по-висока скорост на работа. Постарайте се да преодолеете инерцията, ако не искате да си създадете допълнителни затруднения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!