Петък, 29 Май 2020
Овен

Дневен хороскоп
Сряда 02 Май 2018

2199

Дневен хороскоп - Овен - 02.05.2018 - Лек напредък

Днес бъдете активни и се възползвайте от всяка предоставила ви се възможност. Промяна в плановете ви ще се отрази на професионалната ви или лична заетост.

Процесът може да се преустанови, ако предприемете съответните действия. Социалните си цели ще осъществите в условията на изразителна енергичност. Надеждите и очакванията ви са застрашени от разпад. Не позволявайте на проблемите да ви потискат. По-силни сте и ще се справите с всичко, което изисква вниманието ви днес. Бъдете по-общителни и приветливи, такива, каквито ви познават приятелите и близките ви. Успехи ще имат занимаващите се с право, реклама, енергетика, компютри и дейности, в които можете да се изявите с позициите си.

Преди обед тонусът ви ще е леко нисък. Ориентирайте се към обичайни, познати дейности, неизискващи особена концентрация. Вечерта настроението ви ще е по-ведро и вероятно ще се забавлявате в приятелска компания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година