Понеделник, 11 Декември 2023
Овен

Дневен хороскоп
Събота 02 Декември 2017

3500

Дневен хороскоп - Овен - 02.12.2017 - Наблегнете на честността

Успешен ден, през който честността с хората от деловите среди е особено важна за вас. Огромна е вероятността да възникнат съмнения или недостатъчна яснота у някой относно почтеността ви, а оттук да последват неприятни ситуации, които освен, че носят загуби ще накърняват престижа.

Навлизате в период на повишена активност и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения. Напрежението ви ще се повиши, но трябва да запазите спокойствие във всяка ситуация. Така ще си спестите неприятности. Интелигентно ще се справите с неприятен за вас човек и ще му покажете мястото му. Прекалено различни са мислите, които ви спохождат днес. Дали са в унисон с времето на вън или просто последният месец на годината ви подтиква към самокритика и равносметки, не се знае. Опитайте се да разведрите обстановката, вместо да се самосъжалявате.

Пуснете си комедия, любима музика, поканете у дома приятели. Със сигурност ще възстановите усмивката си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!