Неделя, 20 Октомври 2019
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Април 2018

3187

Дневен хороскоп - Овен - 02.04.2018 - Трудности

Характеристиките за развитието на понеделник не са благоприятни. Проблемите са предимно лични и в повечето случаи засягат здравословното състояние.

Извън този въпрос изпъкват кавгите и нелицеприятните взаимоотношения с околните. Хубаво е да се владеете заради реализацията си. Заемете се с неотложните си задачи, като си осигурите време и за почивка. Слушайте околните, но си имайте едно на ум. Може да получите и много полезна информация, може и да ви пратят „за зелен хайвер“. За да се измъкнете от положението реагирайте с усмивка. Не мислете само за работа.

Любовта е до вас, но вие сякаш не я забелязвате. Вслушайте се в душата си и ѝ се посветете. В момента имате нужда от това. Хранителен баланс ще ви помогне да се разтоварите от излишните килограми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година