Неделя, 3 Март 2024
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 19 Март 2018

5096

Дневен хороскоп - Овен - 19.03.2018 - Променливи условия и стабилност

Новостите внасят промяна в живота ви, но в същото време нараства опасността да се поддадете на нечие влияние и да следвате чужди мисли.

Картината при Овните остава непроменима от седмици или месеци насам. За повечето от зодията са характерни ярки възможности за успех, но и лоши удари от противници, заемащи високи позиции в административните среди или в сферите на бизнеса. Подчертана е цялостната стабилност, ако успеете да се контролирате. Днес нещата едва ли ще ви отдават лесно, но затова пък имате силите и мотивацията да не преставате да се опитвате. Бъдете сигурни, че с този метод в крайна сметка ще успеете.

Използвайте ината си в положителна насока. Прекрасно съчетание между стабилна енергия и здрав оптимизъм. Ще направите всичко, което ви се иска, но за целта трябва да действате внимателно, обмислено и контролирайки моментните си пориви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!