Събота, 20 Април 2024
Овен

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Юни 2018

2309

Дневен хороскоп - Овен - 18.06.2018 - Силна нервност

Денят е благоприятен за смяна на работното място, за защита на правата и физически натоварвания. Много нервен, а за някои Овни и „накъсан”, понеделник ще е носител на негативна емоционалност, но от реализацията на деловите си цели ще останете доволни.

Избягвайте конфликтите, особено ако причината за появата им е финансова, защото може да станете обект на тежък удар, или измама. Философското ви отношение към живота и случващото се с вас ще ви позволи да погледнете от друг ъгъл на проблемите си. В тази връзка може да откриете, че има от какво да сте доволни, в случай, че още не сте го осъзнали. Имате всички възможности да повишите доходите си, както и да се радвате на семейството и любовта си.

Въздържайте се от прояви на щедрост, разточителност и благотворителност за съмнителни каузи. Не е желателно да давате пари на заем, по-добре направете дългосрочни инвестиции. Най-вероятно ще се окажете от към печелившата страна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!