Вторник, 21 Януари 2020
Овен

Дневен хороскоп
Сряда 18 Юли 2018

1791

Дневен хороскоп - Овен - 18.07.2018 - Не провокирайте околните

Съобразете намеренията и действията си с даденостите на деня и обърнете повече внимание на здравето си. Активен и творчески ден. Професионални контакти, обогатяване с нови знания, идеи и положителни развития.

Овните може да очакват неприятности от колеги или от хора в обществените среди. Финансови затруднения ще ви накарат да предприемете конкретни стъпки в подкрепа на интересите си. Проявеното ви разбиране не е достатъчно, очевидно са нужни по-активни действия. Освободете се от инерцията и придавайте по-голямо значение на идеите си, като избягвате да ги споделяте, преди да сте ги осъществили. Избягвайте проявите на разточителност, особено ако наоколо има хора, които не познавате много добре.

Ще създадете погрешно впечатление за себе си и може да станете обект на клюки. След обед добри новини от приятел ще ви върнат към мили спомени и ще ви усмихнат. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година