Понеделник, 26 Юли 2021
Овен

Дневен хороскоп
Вторник 17 Април 2018

4154

Дневен хороскоп - Овен - 17.04.2018 - Трудности

Организмът ви е силен и това позволява да се справите с всичко, което предвиждате. Странно време, суета, лъжи и празни надежди. Обстоятелства, засягащи цялото общество, и предизвикващи хаос навсякъде.

Нервното напрежение ще е засилено, защото няма да можете с доказателства да оборите откровено наглите лъжи, чрез които сте атакувани буквално от всички страни. Така или иначе през този ден има и приятни изненади. Бизнес делата ви се развиват по начин, по който дори не сте се осмелявали да прогнозирате. Ще се наложите убедително и без конкуренция. Не се колебайте да приемете това, което ви се предлага. А то наистина ще бъде добро. Вашият партньор също ще ви зарадва с неочаквано предложение. Ще ви поставят нова задача, която ще приемете като предизвикателство.

Ще е нещо непознато, изискващо от вас издирване и усвояване на допълнителна информация. Не ориентирайте всичките си усилия в тази насока и не прекалявайте с обещанията. Задължително е да се справите и с текущите си занимания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година