Събота, 10 Декември 2022
Овен

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

4902

Дневен хороскоп - Овен - 16.02.2018 - Нерви и неприятности

Това е ден на справедливостта и на духовното пречистване, през който е важно да съхраните равновесието и спокойствието. Особено нервен ден, през който трябва старателно да избягвате конфликтите.

В много случаи възникнат ли веднъж, бързо ще наберат мощ, и ще се превърнат в неуправляеми сблъсъци. Други представители на зодията ще водят остри борби с конкуренти за постигане на превъзходство. Във връзка със служебен или друг спор ще изхабите повече енергия, но в крайна сметка събитията ще покажат правилността на аргументите и действията ви. Сътрудничеството ви с човек, когото уважавате и цените, като професионалист ще бъде ползотворно и за двама ви. Ще подобрите финансите си, а с тях и бита си. Както енергетиката, така и емоционалното ви състояние са стабилни.

Едва ли нещо би могло да ви извади от равновесие, на като цяло денят ще е труден. Ще се наложи да се справите с нестандартна ситуация, изискваща доста усилия. Осигурете си достатъчно сън, за да се възстановите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година