Неделя, 31 Май 2020
Овен

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Февруари 2018

4478

Дневен хороскоп - Овен - 15.02.2018 - Владейте се

През днешния нелек в енергийно отношение ден е препоръчително да се държите предпазливо и по никакъв повод да не провокирате чуждата агресия.

Четвъртък изглежда по-надежден за реализация на вашите цели, но не може да се пренебрегне фактът, че преобладаващата част от Овните са твърде нервни и не крият агресивното си настроение. Задължително е да коригирате стила си, за да постигнете целите си. Ще успеете да се справите със заплетена ситуация на работното място. Трудно се поддавате на влияния. Предпочитате да взимате самостоятелни решения и то, след като сте преценили всичко достатъчно задълбочено. В личен план дайте възможност на човека до вас да покаже намеренията си и тогава съдете.

Чувствате се нахъсани за работа, но ще се окаже, че задачите ви са по-малко, отколкото очаквате. Част от тях ще отпаднат или ще се изместят във времето по независещи от вас причини. Фактът, че ще разполагате с някоя и друга свободна минута повече няма как да не ви зарадва, употребете ги за себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година