Понеделник, 22 Април 2019
Овен

Дневен хороскоп
Петък 15 Декември 2017

4392

Дневен хороскоп - Овен - 15.12.2017 - Повишено действие

Петък ще повиши действието у Овните поради осезаемата стабилност, действаща в деловите и обществените среди. В службата възникват важни разговори.

В делово отношение ще има сполука, но не по всички интересуващи ви въпроси поради възникнали дребни промени. Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова посока за изява, заради невъзможността да продължат да следват досегашната си. Не отговаряйте веднага на предложение за нов проект или допълнителна работа.

Част от деловите разговори ще са напрегнати, постарайте се да ги провеждате в рамките на добрия тон. Отделете време за подреждане на дома и лека промяна на обстановката. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година