Петък, 27 Януари 2023
Овен

Дневен хороскоп
Четвъртък 14 Декември 2017

4723

Дневен хороскоп - Овен - 14.12.2017 - Справяте се с пречки

Влиятелен човек ще опита да ви попречи за реализацията на финансова цел или за някаква финансова реализация. За ваше щастие няма да му се получи. Днес трябва да действате внимателно и да не влизате в конфликти с околните за да се справите.

Четвъртък е доста успешен за контакти в обществените и лични среди. Някой ще ви подкрепи за реализацията, към която се стремите. Коректното ви отношение в работата и към колегите ви носи предимства, но и много неща не ви удовлетворяват. Ако дадете предпочитание на творческото си виждане по професионални и житейски теми ще се изненадате от резултата. При договаряне на условията за нов проект защитете интересите си, не разчитайте друг да се грижи за тях. По обективни причини ще се наложи да промените програмата си, там където трябва.

Денят може да се развие с интензивни контакти, които да променят насоката на мисълта ви. Въздържайте се от окончателни решения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-